Case 01 – Concept 24
Geplaatst op: 02-05-2011

 

Uitdaging:

Creëer een website waarmee de bezoekers het gevoel krijgen dat ze echt op een te gekke site zitten, of te wel een site met een hoge WAUW factor.

 

Oplossing

Door middel van een kleurrijke bollen concept was True-b-art in staat om een onderscheidende website te creëren voor concept24. Elke bol had een verschillende kleur om de verschillende onderdelen van de website weer te geven. Als men dan op een bol klikte dan vlogen ze letterlijk in de bol en daar kreeg men alle informatie te zien. Er is geprobeerd zoveel mogelijk met filmpjes en animaties te werken zodat men niet zoveel hoefde te lezen maar echt een experience mee maakten van het bedrijf concept24.  

 

Resultaat

De site die uiteindelijk is opgeleverd heeft binnen de eerste 2 dagen meer als 1000 bezoekers getrokken en heeft meerdere website awards binnen gehaald. Tevens zijn er grote complimenten binnen gekomen voor het afgeleverde werk zowel van concept24 als van mensen die de website hebben bezocht. Tot op de dag van vandaag krijgt True-b-art nog steeds veel response over deze website.

Geplaatst in: cases